fbpx

Ce este aioEVENT?

Platforma ta online de evenimente.

Urmează să organizezi un eveniment (nuntă/botez/aniversare etc) și te-ai săturat de search-uri pe rețelele sociale și motoarele de căutare care nu te-au dus nicăieri?

Ai o formație? Ești fotograf/wedding planner sau prestezi orice alt tip serviciu util pentru un eveniment?

Platforma aioEVENT dorește să reunească într-un singur loc atât prestatorii de servicii cât și clienții lor. Se spune că organizarea este cheia unui eveniment reușit. Ce poate fi mai organizat ca o platformă care să conțină răspunsurile la toate întrebările tale? 

În secolul vitezei, unde fiecare secundă este neprețuită, aioEVENT este soluția.

Tu te-ai înscris?

Găsești ușor tot ce ai nevoie

Recenzii reale (aprobate manual)

Rezultate în funcție de regiune

Ușor de utilizat

De ce să folosești aioEVENT?

Avantaje utilizatori

  • Găsești în acelasi loc tot ce ai nevoie; nu mai este necesar să cauți pe diferite rețele sociale/motoare de căutare. Economisești astfel timp prețios în organizarea evenimentului mult visat.
  • Vezi recenzii reale de la persoanele care au interacționat cu acel prestator de servicii - toate recenziile sunt aprobate manual de către un moderator aioEVENT.
  • Totul este friendly-user: introdu locația ta, iar apoi poți naviga după categorii. Îti va fi mult mai ușor să găsești prestatori de servicii în acea zonă și împrejurimi. Mai mult, poți vedea ce prestatori se deplasează în diferite regiuni.
  • NU PROMOVĂM contra cost. De regulă, pe alte site-uri de profil vei găsi prestatori de servicii care plătesc să apară în primele rezultate.Însă, nu tot timpul cei promovați sunt și cei potriviți pentru tine; alegerea îți aparține în totalitate!

Avantaje Furnizori

  • Nu trebuie să investești în promovare; ne ocupăm noi de acest aspect. Avem publicitate constant pe toate rețelele de socializare și motoarele de căutare.
  • Te adresezi direct publicului interesat de serviciile tale; zilnic avem peste 500 de persoane (Conform Google Analytics) care ne vizitează site-ul și sunt în căutare de furnizori ca tine.
  • NU PROMOVĂM pe nimeni, astfel vei avea șanse EGALE să îți găsești un eveniment. Totul depinde strict de cum îți personalizezi contul și de recenziile tale!
  • Poți capta atenția utilizatorilor prin intermediul portofoliul tău (Galerie foto/video)
  • Putem interacționa! Ne poți trimite articole/idei creative/fotografii/povestiri amuzante de la evenimentele la care ai participat pentru a le posta pe blogul nostru. Astfel, îți poți crește șansele ca utilizatorii să ajungă la tine.
  • Cel mai ieftin serviciu de pe piață, doar 0.99€/lună

Platforma a fost lansată de curând, 15 noiembrie 2019, însă suntem mândri de primele rezultate!

+
Furnizori
+
Utilizatori înregistrați
+
Vizitatori/zi

Echipa noastră

Lucrează încontinuu pentru dezvoltarea acestei platforme. Scopul nostru este ca în anul 2020 să ajungem cea mai accesată și importantă platformă online de evenimente cu peste 5000 de furnizori. Pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie și de ajutorul tău!

 

Ne poți urmări și pe rețelele sociale: