fbpx

3 coafuri de mireasă cu care nu ai cum să dai greș

Chiar dacă internetul este plin de idei de coafuri pentru o viitoare mireasă, știm cât de dificil este să alegi o variantă care să se plieze tipului tău de păr, astfel încât să reziste până dimineață.

  1. Bucle retro

Am observat cu toții preferința mireselor 2018-2019: coafurile retro, inspirate din epoca de aur a Hollywood-ului. Cea mai aleasă variantă au fost buclele retro, ”asezonate” lateral cu un accesoriu cât mai strălucitor, în detrimentul cocurilor retro.

coafură lejeră

O coafură lejeră, ce încadrează perfect chipul și îl luminează. Este absolut necesar de știut de către viitoarele mirese că sunt strict necesare extensii, dacă firul de păr este fin, tern, moale.

2. Cocurile romantice

Cea mai bună opțiune pare a fi în continuare părul prins. Astfel, șansele ca coafura ta să reziste pe toată durata nunții cresc și, în plus, scapi de căldura insuportabilă sau de părul încurcat dacă adie vântul. Miresele au combinat cocurile lejere cu tot soiul de împletituri și șuvițe lăsate libere, care să dea impresia de messy hair.

O nouă tendință în creștere sunt și florile naturale prinse în păr sau accesoriile de păr cu rolul de a imita o coroniță.

3. Bucle lejere, naturale

Dacă ești o fire romantică, visătoare, coafura aceasta este ce cauți. Acest tip de coafură merge mână în mână cu un machiaj natural, simplu, care doar să accentueze frumusețea ta naturală.

Un astfel de look este și mai recomandat dacă evenimentul mult visat are loc în aer liber.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment